dinsdag 29 november 2016

Digitale revolutie aan de Schelde

Arcade City ontstond als een alternatief ritdeelplatform voor Uber en Lyft. Ze wilden de blockchain gebruiken om het platform in handen te geven van de gebruikers zelf. Na wat initiële problemen kreeg het project onlangs een serieuze boost nadat een Ethereum development team uit ons eigenste Antwerpen erin meestapte. 

Ritdelen is nog maar het begin, het platform heeft de ambitie om de basis te worden van een nieuwe, gedecentraliseerde P2P-economie. Lees hier hun whitepaper. Voor zover ik het begrijp wil Arcade City een soort platform voor commons worden (die zij "guilds" noemen) waarop eender wie een groep kan vormen met anderen om een common te creëren en te onderhouden, daarbij ondersteund door de Arcade City infrastructuur. 

Het project begint nu snel concreet te worden. Momenteel zijn ze bezig een eigen munt uit te geven op de blockchain, de ARC (de coin sale eindigt vandaag). De eerste apps komen eraan. Hun plannen en hun vooruitgang kan je volgen via hun site en hun Youtubekanaal. Dat Youtubekanaal bevat ook achtergrond en tutorials bvb. over hoe ARC aan te kopen. 

De basisfilosofie is ontleend aan het boek Swarmwise, afkomstig uit de Zweedse Piratenpartij. Pdf hier gratis te downloaden.

NIEUW: Ondertussen deed New Commons ook dit interview met Kristien De Wachter van het Antwerpse Arcade City development team

41 opmerkingen:

  1. Hoewel ik dit enorm toejuich ben ik bang dat het niet gaat werken. Wel zullen we er veel van kunnen leren, dus sowieso doorgaan ;-)

    Ik heb de mannen achter blockchain Uber variant La'Zooz 2x geïnterviewd en wat hun grootste uitdaging was, is dat zij op 2 vlakken aan het pionieren zijn: op het vlak van eigenaarschap én op het vlak van executie. Dit ging (en gaat) niet goed. De oorspronkelijke founder is intussen een nieuw blockchain project begonnen (Backfeed), waarbij hij heeft besloten om 'slechts' op 1 vlak te pionieren en het eigenaarschap deel relatief traditioneel in te richten.

    Om de grote massa te bereiken moet hetgeen je doet aansluiten bij wat mensen al kennen, snappen, vertrouwen en gewoon zijn om te doen. Als je op te veel vlakken afwijkt, dan wordt het lastig....

    (hoewel ik ze het van harte gun dat ik ongelijk heb....)

    Martijn Arets, MartijnArets.com / collaborative-economy.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Recovery expert referral.

      HOW TO RECOVER STOLEN BITCOIN
      I lost my bitcoin to fake blockchain.com impostors on Facebook, they contacted me as blockchain official support and I fell stupidly for their mischievous act, this made them gain access into my blockchain wallet account, whereby 7.0938 btc was stolen from my wallet in total .I was almost in a comma and dumbfounded because this was all my savings I banked up on , waiting for bitcoin rate to improve . Then my niece recommended me to an expert, I researched online and found the recovery expert , with the contact address- QUADHACKED@GMAIL.COM .I wrote directly to the specialist explaining my loss. Hence, he helped me recover my bitcoin just after 2 days. He helped me launch the recovery program , and the culprits were identified as well , all thanks to his expertise . I hope I have been able to help someone as well . Reach out to the recovery specialist to recover your lost funds from any form of online scam, he is dependable and trustworthy .

      Verwijderen
  2. HOE IK MIJN LENING KREEG VAN DIT GROTE BEDRIJF

    Hallo lieve mensen, ik ben Linda McDonald, momenteel woonachtig in Austin Texas, VS. Ik ben momenteel een weduwe met drie kinderen en ik zat in april 2018 in een financiële situatie en ik moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende particuliere en zakelijke kredietinstellingen, maar nooit met succes, en de meeste banken hebben mijn krediet geweigerd, niet ten prooi vallen aan die schurken daar die ze zelf-geldschieters noemen, ze zijn allemaal oplichterij, alles wat ze willen is jouw geld en je hoort het niet meer van hen, ze hebben het me twee keer gedaan voordat ik Mr. David Wilson ontmoette. Het meest interessante deel is dat mijn lening binnen 74 uur aan mij is overgedragen, dus ik zal je adviseren om contact op te nemen met Mr. David als u bent geïnteresseerd in het krijgen van een lening en u weet zeker dat u hem op tijd kunt terugbetalen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail ............. schema als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het beveiligen van een lening zonder onderpand, neem dan vandaag nog contact op met de heer David Wilson voor uw lening

    Ze bieden allerlei soorten leningen aan

    Kortlopende lening (5_10 jaar)
    Langlopende lening (20_40)
    Media termijn lening (10_20)
    Ze bieden lening zoals
    Woninglening ............., Zakelijke lening ........ Schuldlening .......
    Studielening .........., Startlening
    Zakelijke lening ......., Bedrijfslening .............. enz
    E-mail .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Als het gaat om financiële crisis en lening, dan is David Wilson lening de plek om te gaan, vertel hem gewoon dat ik mevrouw Linda McDonald u regisseer Veel geluk ................... ....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

      Mijn naam is Davina Claire, ik ben een financiële makelaar en ik ben ook een financieel adviseur. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen bij banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen. Ik ben hier om iedereen die op zoek is naar een lening aan te bevelen contact op te nemen met Novelty Finance voor een lening tegen een gesubsidieerde rentevoet van 3%. Ze zijn een betrouwbaar en betrouwbaar leningbedrijf en u kunt met hen samenwerken. U kunt contact met hen opnemen via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | OF stuur een bericht via WhatsApp via +447915601531 voor meer informatie.

      NOVELTY FINANCE biedt financieringsoplossingen. Ze bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). Ze bieden flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

      Redenen om voor een lening contact op te nemen met Novelty Finance:
      • Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
      • Directe toegang tot uw geld na goedkeuring.
      • Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
      • Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
      • U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om de lening af te lossen.
      • Geen verborgen kosten
      • Je wordt door het hele proces begeleid


      Hoe toepassen:
      Een lening aanvragen gaat snel en eenvoudig!
      Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance en meer informatie nodig heeft over de leningaanbieding, stuur dan een E-MAIL naar (noveltyfinances@gmail.com) OF stuur een WhatsApp-bericht via +447915601531 voor meer informatie en mondelinge briefings. Voorwaarden zijn van toepassing.

      Verwijderen
  3. Hallo, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedendag, heeft u een lening nodig om uw bedrijf of uitbreidingsvoorstel te starten? een lening om uw rekeningen te betalen? Wij bieden hier alle soorten leningen aan met 2% rente. contact e-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedendag, heeft u een lening nodig om uw bedrijf of uitbreidingsvoorstel te starten? een lening om uw rekeningen te betalen? Wij bieden hier alle soorten leningen aan met 2% rente. contact e-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bent u op zoek geweest naar financieringsmogelijkheden voor de aankoop van uw nieuwe woning, bouw, vastgoedlening, herfinanciering, consolidatie van schulden, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële service aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening.Geïnteresseerde aanvragers dienen contact met ons op te nemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@gmail.com of whatsapp ons op +13866018757

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Rychlá půjčka mezi 50 000 až 50 000 000 Kč Dobrý den paní / pane Potrebujete financování pro svuj domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilu, pro nákup motocyklu, pro vytvorení vlastního podniku, pro vaše osobní potreby, více pochybností. Osobní kredity udeluji od 50 000 CZK do 50 000 000 CZK s nominální úrokovou sazbou 2% bez ohledu na výši. Uvedte prosím v žádosti o úver presnou cástku, kterou byste chteli, a její splatnost. Pro více informací nás prosím kontaktujte pouze na: Email:Trzickapavlina@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO LOAN SERVICE. Wij bieden zowel langlopende als kortlopende leningen. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 2% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicokapitaal, zakelijke leningen, bedrijfsleningen, educatieve leningen, hypotheekleningen en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en ongecompliceerd. Onze lening varieert van $ 3.000,00 tot $ 25.000.000,00. Aanvullende informatie: we zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte keuze voor algemene leningen te worden. Wij zijn het bedrijf waar u terecht kunt als traditionele financieringsbronnen falen. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met onderstaande gegevens per e-mail: robertokennety@gmail.com

    Bedrijfsnaam: Robert Loan Credit
    Bedrijf e-mail: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +1(313)636-6776

    Opmerking: we verwelkomen alleen serieuze mensen omdat we legitiem zijn en bereid zijn om leningen te financieren voor echte mensen en serieus.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dringende lening aanbieding.

    Gegroet, Is er een dringende behoefte aan een dringende lening, betaling van rekeningen, aankoop van onroerend goed, bedrijf, enz.? Een betrouwbare kredietverstrekker? Dit is uw kans. Wij bieden leningen aan met een rente van 2%. Stuur ons een e-mail voor de lening: ( inforamzanloan@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Cenově dostupná nabídka půjčky
    Ahoj milé dámy a pane. Hledáte půjčku na oživení svých aktivit, na realizaci nového projektu, na jakékoli nákupy, pak bohužel banka není jediným a rychlejším řešením. Nabízím vám za přijatelných podmínek krátkodobé i dlouhodobé půjčky s úrokovou sazbou 2%. Poskytuji mezinárodní půjčky od 30 000 do 7 000 000 kc, splatné podle volby vhodné pro každého. Kontaktujte mě pro více informací nebo o půjčkuE-mail: petrahelcova@gmail.com
    whatsapp +420607476514

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik woon in Nederland en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik vertelde mezelf dat elke leningverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, ik elke persoon die op zoek is naar een lening naar hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening zult terugbetalen, neem dan contact met hen op en vertel hen dat ik u naar hen heb doorverwezen. sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dringende leningaanbieding.
    Hallo allemaal, ik wil JAMES KELVINE heel erg bedanken, die me een lening heeft gegeven voor de medische behandeling van mijn zieke kind. Ik ben zo blij met JAMES KELVINE,, neem contact met hem op via e-mail als je een dringende lening nodig hebt voor een zakelijke of persoonlijke lening, (jameskelvine28@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Door COVID-19 verloor ik alles en godzijdank vond ik mijn glimlach weer en het was dankzij de heer George Williams dat ik een lening van 65000 EURO kreeg en twee van mijn collega's kregen ook zonder enige moeite leningen van deze man. is met de heer George Williams, dat het leven weer naar me lacht. Hij is een eenvoudige en begripvolle man, je kunt contact met hem opnemen voor lening via
    (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Do you need a Loan?
    Are you looking for Finance?
    Are you looking for Money to enlarge your business?
    I think you have come to the right place.
    We offer Cash at interest rate of 2% no matter your location
    Interested people should please contact us on For
    immediate response to your application, Kindly reply to us at (Whats App) number:+919394133968
    patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Bent u op zoek naar een directe lening? Ons bedrijf opereert onder duidelijke, flexibele, transparante en begrijpelijke voorwaarden. Door de vertraging van de economische activiteit (recessie) bieden wij in de meeste delen van de wereld zeer lage rentetarieven. U heeft mogelijk een lage geloofwaardigheid. Ons bedrijf biedt nu een goedkope lening met rente aan. Heeft u geld nodig om uw bedrijf uit te breiden? Of heeft u geld nodig voor persoonlijke doeleinden? Neem nu contact met ons op, wij bieden juridische kredieten voor particulieren met een rentepercentage van 3%. Geïnteresseerde partijen kunnen contact met ons opnemen via e-mail: Dellastaylors@yahoo.com OF WhatsApp via telefoon +1 (209) 251-1529.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben 51 jaar oud. Een zakenvrouw. Ik had ooit problemen met de financiering
    mijn project / baan. Als het niet voor zijn goede vriend was die me binnenhaalde...
    GEORGE WILLIAMS LENINGBEDRIJF waar ik een lening van [$ 150.000] van zijn bedrijf kreeg. Toen ik contact met hen opnam, duurde het slechts 72 uur om mijn lening goed te keuren en over te schrijven naar mijn bankrekening nadat ik aan al hun
    modaliteiten bepaald in hun leencontract/reglement. Zelfs als
    je hebt een slechte kredietwaardigheid, ze bieden je nog steeds een gunst aan. als jij
    financiële noodhulp nodig hebt, kunt u vandaag nog contact met hen opnemen om een lening te ontvangen via dit e-mailadres: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

    Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online aanvraag.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze personen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Goededag,

    Met spoed op zoek naar een lening? Wilt u uw rekeningen betalen en Vastgoed (Investeringsleningen)/Bouwlening kopen? Ik kan u 24 uur goedkeuring van de lening garanderen. Wij zijn een investeringsmaatschappij van wereldklasse die allerlei soorten financiële diensten aanbiedt met flexibele terugbetalingsvoorwaarden en een tijdig sluitingsschema. Neem contact met ons op via e-mail voor gedetailleerde informatie. E-mail-truistbank007@gmail.com Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik kwam dit leningbedrijf tegen op Facebook en ik nam contact op met de e-mail die ik zag ineens kreeg ik een lening van $ 60.000 USD, dus ik geloofde nooit dat dit allemaal zou kunnen werken totdat ik $ 60.000 USD kreeg, zal iedereen adviseren die behoefte heeft aan een lening om contact op te nemen met deze leningmaatschappij voor hulp bij een lening is dit het e-mailadres van het bedrijf (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) of contact via WhatsApp @ + 1 443 281 3404

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hello,How are you today? Did you know you can borrow from $3,000 to $50,000,000? Get the financial relief that is right for your business. Your business life, education, vacation, and personal dreams are in our care. Let us fund you. No limit. No barrier. Any delay? It is a big No. We will be glad to help you achieve your goals. Our support teams are online 24/7 to respond to your request, be free to write to us. 3% interest rate.
    Thank you.
    (Whats App) number +918929509036
    financialserviceoffer876@gmail.com
    Dr James Eric
    Yours Faithfully,

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb net mijn eerste persoonlijke lening afgesloten en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van hoe eenvoudig de diensten zijn. Ik hoefde alleen maar te solliciteren, het aanvraagformulier in te vullen en op te sturen! Ik kreeg toen binnen ongeveer 10 minuten te horen dat ik was geaccepteerd en dat het geld was goedgekeurd en op weg was naar mijn bank na het indienen van de vereiste informatie en ik ontving een lening van $ 35.000 USD! Uiterst indrukwekkend. Nu heb ik mijn eigen auto en heb ik ook mijn eigen bedrijf dankzij de heer peter LENINGSBEDRIJF. Vraag vandaag nog uw lening aan zonder enige stress met peter LOAN FIRM e-mail ze nu op (peterhelps01@outlook.com). Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo,

    Lening getuigenis tussen individu

    Ik geloofde niet langer in het lenen van geld omdat alle banken mijn dossier hadden afgewezen; ik stond inderdaad bij mijn bank. Maar op een dag raadde een vriend me aan bij een particuliere geldschieter wiens e-mail ze me gaf. Ik heb het met hem geprobeerd door hem een ?? e-mail te sturen en het werkte. Ik had de juiste persoon een eerlijke particuliere geldschieter waar ik al jaren naar op zoek was. Ik kreeg mijn lening van € 95.000 tegen een tarief van 3% waardoor ik op dit moment goed kan leven en ik betaal regelmatig mijn maandelijkse betalingen. U kunt bij hem terecht als u om verschillende persoonlijke redenen een lening nodig heeft. hij nam geen dossierkosten of notariskosten ... enz. Twee van mijn collega's ontvingen ook zonder enige moeite leningen. Hier is zijn e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    WhatsApp : +31687941330

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. LENING AANBIEDING!!! Wij zijn ROBERTO LENINGOPLOSSING wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. We bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 2% per jaar, persoonlijke leningen, consolidatieleningen voor schulden, durfkapitaal, zakelijke leningen, bedrijfsleningen, educatieve leningen, woonkredieten en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 3.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte kredietkeuze voor algemene leningen te worden. Wij zijn het bedrijf waar u terecht kunt als traditionele kredietbronnen het laten afweten. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met onderstaande informatie per e-mail: robertokennety@gmail.com


    Hier is de bedrijfsinformatie hieronder:
    Bedrijfsnaam: Roberto Loan Solution
    Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +1(313)636-6776

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09




    Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09





    Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09





    Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09




    Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09





    Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09






    Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09





    Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09





    Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09




    Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.

    andreafrasca1@yahoo.com

    WhatsApp +33 644 65 13 09

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Heeft u een lening nodig om uw rekeningen af te betalen? Of voor uw bedrijf indien ja
    E-mail: robert_loans12@yahoo.com vul dan deze informatie in om
    registreer uw naam in onze databank. of whatsappen. +1 (725) 252‑2518

    (1) Uw naam:
    (2) Bedrag nodig als lening:
    (3)Telefoonnummer:
    (4) Duur:
    (5) Geslacht:
    (6)Land

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Heb je een lening nodig? Zit je in een financiële crisis of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen of uw rekeningen te betalen of een mooi bedrijf te starten? U heeft een lage kredietscore en vindt het moeilijk om een kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Dit is uw kans om een lening te krijgen van onze organisatie. Wij bieden leningen aan particulieren voor de volgende doeleinden en nog veel meer. Persoonlijke lening, bedrijfsuitbreiding, opstarten van een bedrijf, onderwijs, consolidatie van schulden, leningen voor hard geld. Wij bieden leningen tegen een lage rente van 3%. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: mrrolandjohnson62@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. HEEFT U EEN PERSOONLIJKE/BEDRIJFS/INVESTERINGSLENING NODIG? CONTACTEER ONS VANDAAG VIA E-mail Mrrolandjohnson62@gmail.com

    We hebben meer dan $ 1 miljard aan zakelijke leningen verstrekt aan meer dan 15.000 bedrijfseigenaren zoals jij. We gebruiken onze eigen risicotechnologie om u de juiste zakelijke lening te verstrekken, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien. Onze diensten zijn snel en betrouwbaar, leningen worden binnen 24 uur na een succesvolle aanvraag goedgekeurd. We bieden leningen van minimaal $ 5.000 tot maximaal $ 500 miljoen.

    Heb je wat moeite met onbetaalde rekeningen en weet je niet welke kant je op moet? Hoe zit het met het vinden van een gerenommeerd bedrijf voor schuldconsolidatie dat u kan helpen bij het verminderen van de maandelijkse aflossing, zodat u betaalbare terugbetalingsopties heeft en ruimte heeft om te ademen als het gaat om het einde van de maand en rekeningen moeten worden betaald? De heer Roland Johnson ®Capital Managements Inc™ is het antwoord. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. E-mail (Mrrolandjohnson62@gmail.com)

    HEBT U 100% FINANCIERING NODIG? wij verstrekken leningen met een betaalbare rente van 2%
    ®Capital Managements Inc™ (Mrrolandjohnson62@gmail.com) heeft tot doel uitstekende professionele financiële diensten te leveren.

    Onze diensten omvatten het volgende:

    *Vrachtwagenleningen
    * Persoonlijke leningen
    * Schuldconsolidatieleningen
    * Autoleningen
    * Zakelijke leningen
    * Onderwijsleningen
    * Hypotheek
    *Herfinanciering van leningen
    * Hypotheek

    Wij geven u een lening met een lage rente van 2% en een looptijd van 1 tot 30 jaar om de lening terug te betalen (zeker en ongedekt). Houd uw financiële problemen niet voor u zodat u geen schuldenberg of financiële stress krijgt. Neem daarom snel contact met ons op voor een oplossing van uw financiële problemen. Het zal ons een groot plezier zijn als u financieel stabiel bent. E-mail (Mrrolandjohnson62@gmail.com)

    OPMERKING: Houd er rekening mee dat het slechts minder dan 24 uur duurt om uw bestand te verwerken en is 100% gegarandeerd, ongeacht uw kredietscore.

    Hoogachtend,
    De heer Roland Johnson
    E-mail: Mrrolandjohnson62@gmail.com
    Wij zijn gecertificeerd en uw privacy is 100% veilig bij ons. Maak je geen zorgen meer over je leningen of financiën.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Zonder stress en snelle goedkeuring een persoonlijke of zakelijke lening nodig? Neem dan contact met ons op, want we bieden nu leningen aan tegen een rentetarief van 3%. Onze lening is beveiligd en veilig, voor meer informatie en aanvragen kunt u deze e-mail beantwoorden. creditmorga@gmail.com, whatsapp +917338386140

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik ben zo opgewonden dat ik vandaag mijn lening van Sabine Helps heb gekregen, ik zal je voor altijd dankbaar blijven, ik zal iedereen delen en getuigen voor je goede bedrijf. Als je in een financiële crisis zit, aarzel dan niet om contact met dit op te nemen particuliere leningverstrekker die een lening verstrekt tegen een rentetarief van 2% in het hele universum. Vraag uw legitieme lening aan bij Asson online services en verspil geen tijd met valse geldschieters, stuur een e-mail sabinhelps@gmail.com of Whatsapp +1 (689) 247 6462

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Het jaar is nieuw en we hebben nieuwe aanbiedingen gedaan om de mensen financieel te helpen en ons doel is om de armoede in elk deel van de wereld te verminderen, en daarom zijn we gekomen om goedkope leningen aan te bieden aan mensen die behoefte hebben aan leningen om hun bedrijf op te zetten en voor andere financiële doeleinden. Wij zijn Daniel Walls Loan Company en we zijn er om u financieel te helpen. Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van ons, kunt u ons een e-mail sturen op: danielwallsloancompany@gmail.com

    Hoffelijkheid: de heer Daniel

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Denkt u aan een lening? Heeft u dringend een lening nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u schulden? Dit is uw kans om uw wens uit te laten komen, wij bieden persoonlijke leningen, commerciële en zakelijke leningen en alle soorten leningen met 2% rente, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
    Je weet dat geld lenen verboden is.
    U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
    Om je te helpen:
    * Financieel
    * Bedrijfslening
    * Hypotheken
    * Investeringsleningen
    * Autoleningen
    * Schuldconsolidatie
    * Kredietlijn
    * Tweede hypotheek
    * Terugkoop van krediet
    * Persoonlijke leningen
    *Studenten lening
    U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
    neem contact met ons op via e-mail [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
    Je weet dat geld lenen verboden is.
    U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
    Om je te helpen:
    * Financieel
    * Bedrijfslening
    * Hypotheken
    * Investeringsleningen
    * Autoleningen
    * Schuldconsolidatie
    * Kredietlijn
    * Tweede hypotheek
    * Terugkoop van krediet
    * Persoonlijke leningen
    *Studenten lening
    U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
    neem contact met ons op via e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]


    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  36. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Goede dag!
    Ik werk in een bedrijf dat leningen verstrekt aan alle serieuze en eerlijke mensen die geïnteresseerd zijn in een onderhandse lening om deze projecten, schulden, aankoop van een huis, auto, enz.
    Onze leningaanbiedingen variëren van € 5.000 tot € 10.000.000, met een rentepercentage van 2% per jaar, voor een terugbetalingsperiode van 1 tot 30 jaar.
    Heeft u interesse in de lening?
    Als u geïnteresseerd bent in de lening, laat het ons dan weten of neem contact op met ons bedrijf via e-mail: Pedrosalvador346@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

    Mijn naam is Davina Claire, ik ben een financiële makelaar en ik ben ook een financieel adviseur. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen bij banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen. Ik ben hier om iedereen die op zoek is naar een lening aan te bevelen contact op te nemen met Novelty Finance voor een lening tegen een gesubsidieerde rentevoet van 3%. Ze zijn een betrouwbaar en betrouwbaar leningbedrijf en u kunt met hen samenwerken. U kunt contact met hen opnemen via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | OF stuur een bericht via WhatsApp via +447915601531 voor meer informatie.

    NOVELTY FINANCE biedt financieringsoplossingen. Ze bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). Ze bieden flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    Redenen om voor een lening contact op te nemen met Novelty Finance:
    • Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    • Directe toegang tot uw geld na goedkeuring.
    • Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
    • Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
    • U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om de lening af te lossen.
    • Geen verborgen kosten
    • Je wordt door het hele proces begeleid


    Hoe toepassen:
    Een lening aanvragen gaat snel en eenvoudig!
    Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance en meer informatie nodig heeft over de leningaanbieding, stuur dan een E-MAIL naar (noveltyfinances@gmail.com) OF stuur een WhatsApp-bericht via +447915601531 voor meer informatie en mondelinge briefings. Voorwaarden zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hallo, ik ben de afgelopen 5 maanden op zoek geweest naar een echt leningbedrijf en het enige wat ik kreeg was een stelletje oplichting waardoor ik ze ging vertrouwen en aan het eind van de dag namen ze mijn geld aan zonder iets terug te geven, al mijn de hoop was verloren, ik raakte in de war en gefrustreerd, ik vind het erg moeilijk om mijn familie te voeden, ik wilde nooit iets te maken hebben met kredietverstrekkers op internet, dus ik ging wat geld lenen van een vriend, ik vertelde haar alles dat is gebeurd en ze zei dat ze me kan helpen, dat ze een leningmaatschappij kent die me kan helpen met elk bedrag aan lening dat ik nodig heb met een zeer lage rente van 2%, dat ze net een lening van hen heeft gekregen, ze stuurde me over hoe de lening aan te vragen, ik deed precies wat ze me vertelde, ik solliciteerde bij hen op e-mail: [bil.ingolfs@gmail.com], ik heb nooit geloofd, maar ik heb het geprobeerd en tot mijn grootste verrassing kreeg ik het geleende bedrag van 665.000,00 € binnen 24 uur, ik kon het niet geloven, ik ben weer gelukkig en rijk en ik dank God dat dergelijke leningbedrijven nog steeds bestaan ​​op deze zwendel overal, ik adviseer iedereen die een lening nodig heeft om voor [bil.ingolfs@gmail.com] te gaan, ze zullen je nooit in de steek laten, en je leven zal veranderen zoals het mijne deed. Neem vandaag nog snel contact op met DON CASTRO LOAN FINANCE en ontvang uw lening van hen, God zegene DON CASTRO LOAN FINANCE voor hun echte leningaanbieding. Zorg ervoor dat u contact opneemt met Mike Harrs voor uw lening, want ik heb mijn lening zonder stress succesvol van dit bedrijf gekregen. Neem contact met hen op bij interesse voor meer info via hun contact hieronder EMAIL: [bil.ingolfs@gmail.com]

    Hier is zijn e-mail: bil.ingolfs@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen